Maatwerk applicaties

In een wereld waar standaardoplossingen vaak net niet passen, biedt Datakoppelaars dé oplossing met op maat gemaakte applicaties. 

Van self-service portals tot geavanceerde ordermanagementsystemen, onze IT-specialisten ontwikkelen en onderhouden applicaties die naadloos aansluiten bij jouw unieke bedrijfsprocessen.

Portals voor zelfbediening

Met onze zelfbedieningsportals maken we het niet alleen makkelijker voor je klanten en leden om hun eigen gegevens te beheren, zoals persoonlijke informatie en incassotoestemmingen, maar verminderen we ook jouw administratieve lasten aanzienlijk.

Deze portals, naadloos geïntegreerd met systemen zoals AFAS of andere ERP-oplossingen, ontlasten jouw team door het aantal telefoontjes en e-mails te reduceren.

De portals worden ontwikkeld met Wappler, geavanceerde low-code software, die ons in staat stelt véél sneller en kostenefficiënter te ontwikkelen in vergelijking met traditionele ontwikkelmethodes.

Op Maat Gemaakte Ordermanagementsystemen

Deze systemen zijn specifiek ontwikkeld om naadloos aan te sluiten bij jouw unieke bedrijfsprocessen en bieden functionaliteiten zoals automatische verwerking van orders, direct vanuit binnenkomende Excel- of PDF-bestanden.

Draaiend in de cloud als webapplicatie, garanderen onze ordermanagementsystemen een constante beschikbaarheid en toegankelijkheid, waarbij we met Wappler zorgen voor een gestroomlijnde, efficiënte ontwikkeling.

Ervaar het gemak van een op maat gemaakt, cloud-gebaseerd ordermanagementsysteem dat de efficiëntie van je bedrijfsvoering aanzienlijk verhoogt.

Mobiele Applicaties

Verbind je bedrijf met de wereld met een op maat gemaakte mobiele applicatie. Jouw app integreert perfect met je webshop, bedrijfsapplicaties en Bluetooth-apparaten.

Jouw app kan gepubliceerd worden in de Play Store (Android) en App Store (iOS/iPhone), en is  (indien gewenst) tevens te gebruiken met een browser als webapplicatie.

We ontwikkelen jouw mobiele app met de low-code software Flutterflow. Deze aanpak garandeert snelle ontwikkeling en uitrol, zonder concessies te doen aan de kwaliteit.

Interne applicaties en software automatisering

Verbeter je bedrijfsvoering met op maat gemaakte interne applicaties en software-uitbreidingen. Onze oplossingen transformeren niet alleen je interne processen door werkprocessen te stroomlijnen en de afhankelijkheid van individuele medewerkers te verminderen, maar ze optimaliseren ook je bestaande systemen.

We brengen consistentie en betrouwbaarheid in je operationele activiteiten en vergroten tegelijkertijd de mogelijkheden van je huidige software.

Onze maatwerktools vullen de gaten waar standaardpakketten tekortschieten, door functionaliteiten uit te breiden en processen te automatiseren.